ALBASAT
Actualitate Societate

Două poduri de încrucișare vor fi construite în municipiul Chișinău

Două poduri de încrucișare vor fi construite pe drumul M1. Unul va fi în proximitatea străzii Petricani din Chișinău, cu asigurarea accesului către satul Ghidighici. Celălalt va fi în proximitatea drumului local L456 M1-Grătiești-Hulboaca, totodată asigurând accesul de perspectivă spre strada Bucovinei din Chișinău, transmite IPN.

Administrația de Stat a Drumurilor a anunțat că a fost desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea nodurilor rutiere pe drumul M1 Frontiera cu România – Leușeni – Chișinău – Dubăsari – Frontiera cu Ucraina, km 95,278 și km 99,626.  În aceste sens, urmează încheierea contractului cu Institutul municipal de Proiectări „CHIȘINĂU PROIECT” în asociere cu SRL,,INJPROIECT” cu privire la proiectarea nodurilor rutiere pe drumul public M1 km 95,278 și km 99,626.

„Reiterăm importanța drumului menționat, fiind șoseaua de centură a mun. Chișinău, care este tranzitată zilnic de un număr de peste 30 de mii de vehicule, ceea ce indică importanța acestor lucrări de infrastructură care vor juca un rol esențial în asigurarea unei circulații fluide și eficiente în zonă, având un impact semnificativ asupra economiei locale și regionale, contribuind la dezvoltarea durabilă a țării”, precizează ASD.

Related posts

Апелляция бывшего председателя Конституционного cуда, недопустима

Albasat

OMS va ancheta originea pandemiei, la mai bine de un an de la apariția coronavirusului

Albasat

Ambasadoarea Republicii Moldova în Suedia, numită prin cumul în alte trei țări

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment