ALBASAT
Actualitate Societate

După anularea mai multor zboruri, Fly One anunță că revine la orarul prestabilit

După ce zilele trecute a anulat un șir de zboruri, joi, compania Fly One anunță că revine la orarul prestabilit. Aceasta după ce aeronavele care se defectase au fost reparate. Operatorul aerian mai menționează că, „pentru a îmbunătăți serviciile sale, a completat flota cu o aeronavă adițională”. Astfel, numărul total al avioanelor companiei a ajuns la 12, transmite IPN.

Potrivit Fly One, în perioada 9-14 iunie au fost anulate 9 zboruri, iar 110 curse din/spre Chișinău au fost operate cu aeronave proprii și închiriate, transportând peste 18 mii de pasageri. Totodată, mai mult de o mie călători de la zborurile anulate și reținute au beneficiat de cazare și servicii catering.

„Pentru a răspunde solicitărilor pasagerilor, programul de muncă al serviciului suport clienți a fost extins. Astfel, cererile sunt analizate în regim de urgență și vor fi procesate în următoarele zile. Toți cei care au în continuare nevoie de suport, ne pot contacta la Call Center, dar pentru a reduce timpul de așteptare, rugăm călătorii să ne scrie pe email la adresa helpdesk@flyone.eu sau pe rețelele de socializare”, se arată într-un comunicat de presă.

După ce Fly One a anulat mai multe zboruri, Autoritatea Aeronautică Civilă a convocat Comisia de certificare a operatorilor aerieni pentru a evalua situația. Urmau să fie investigate motivele care au dus la anulările în lanț, însă, deocamdată, constatări în acest sens nu au fost prezentate.

Related posts

Orașele Soroca și Glodeni ies în câteva zile din carantină

Albasat

Directorul OMS Europa: Ziua în care vom învinge pandemia nu este neapărat cea în care vom avea un vaccin

Albasat

Medicii susțin ideea promovării unei legi care să reglementeze cazurile de malpraxis

Leave a Comment