Portal de știri
Diverse

După o pauză de doi ani, expoziția Fabricat în Moldova revine cu o ediție jubiliară

După o pauză de doi ani, expoziția Fabricat în Moldova revine cu o ediție jubiliară, a XX-a. Aceasta va fi organizată în perioada 1-5 februarie, iar organizatorii anticipează un eveniment de amploare care va întruni peste 300 de agenți economici din toate raioanele țării. Detaliile au fost prezentate într-o conferință de presă la care s-a dat startul înscrierii la expoziție, transmite IPN.

Președintele Camerei de Comerț și Industrie, Sergiu Harea, a declarat că la ediția a XX-a, prioritate vor avea companiile din domeniul agroindustrial. Pentru promovarea acestor companii vor fi organizate pentru prima dată un forum în domeniul vinificației, la care vor participa reprezentanți din România, Italia, Spania, Belgia, Egipt, Polonia, Turcia etc.

Expoziția se va desfășura pe o suprafață de 2 800 de metri pătrați. Printre cei 300 de participanți, cel puțin 40 de companii sunt noi. Este vorba despre producători din domeniul textil, industrial, alimentar, dar și prestatori de servicii.

Standurile participanților la expoziție vor fi împărțite în două pavilioane. În pavilionul central vor fi prezente întreprinderi din sectorul agroindustrial, agricol, produse alimentare și băuturi, expoziții colective ale raioanelor republicii printre care Hâncești, Leova, Nisporeni, Călărași, Criuleni, Ungheni, Anenii Noi etc. În pavilionul nr. 2 se vor regăsi întreprinderile industriale, textile și mobilă, precum și alte bunuri de larg consum. Aici vor fi concentrate companii care reprezintă brandul „Din inimă”. De asemenea, vor fi prezentate și serviciile instituțiilor publice.

Președintele CCI a precizat că ediția din acest an, pe lângă expoziția propriu-zisă, mai are componenta de afaceri, dar și un program cultural. Organizatorii estimează un număr de cel puțin 50 de mii de vizitatori.

Companiile interesate de participare la expoziție se pot adresa la Direcția evenimente de afaceri, târguri și expoziții a CCI, la numerele de telefon: 022 238410/069344068 sau 022 221552/079484050.

Related posts

Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume. Averea fondatorului Tesla a crescut fulminant

Albasat

5 secții de votare din străinătate și-au încheiat activitatea înainte de termenul legal

Albasat

CUB: oamenii cer coeziune socială și unitate națională

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment