Portal de știri
Societate

Echipe mixte de polițiști și carabinieri vor desfășura razii în următoarele zece zile

Începând de astăzi și până la 15 ianuarie, echipe mixte formate din polițiști și carabinieri vor desfășura pe întreg teritoriul țării activități  de prevenire și combatere a contravențiilor și infracțiunilor, transmite IPN

Potrivit Poliției, timp de 10 zile, forțele de ordine vor intensifica activitățile prin verificarea  zonelor de agrement, parcurilor, stațiilor, gărilor, străzilor neiluminate, locuințelor părăsite, construcțiilor nefinisate, care prezintă un risc sporit de comitere a infracțiunilor și contravențiilor. De asemenea, vor fi patrulate cartierele și spațiile publice cu un flux sporit de cetățeni. 

La fel vor fi organizate filtre pentru a crește gradul de siguranță în trafic prin reducerea numărului de încălcări comise de șoferi.

Acțiunile au drept scop creșterea gradului de siguranță în comunitate, calităţii serviciului de ordine şi siguranţă publică în beneficiul cetăţeanului,  descurajării comportamentului delincvent prin prezența polițiștilor și realizarea activităților de prevenire și combatere a fenomenului infracțional, precizează un comunicat de presă.

Related posts

Persoanele vaccinate peste hotare vor fi introduse în Registrul național de imunizare

Albasat

Părinţii sunt atenționați să nu adune bani pentru cadouri copiilor la grădiniță

Albasat

„De rușine” nu-și fac dreptate – Părinții nu vor ca societatea să știe că al lor copil a fost supus unui abuz sexual

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment