ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Educația prinde viață: 100 de zile de învățare activă la Gimnaziul Alexandru cel Bun Vărzărești

Într-o atmosferă plină de bucurie și entuziasm, micuții școlari din clasa I-A de la I.P. Gimnaziul Alexandru cel Bun Vărzărești au sărbătorit recent „100 de zile de școală”, marcând astfel o etapă semnificativă în parcursul lor educațional. Împreună cu învățătoarea lor devotată, doamna Tîmbur Olga, acești tineri învățăcei au fost încurajați să reflecteze asupra primelor lor experiențe școlare și să sărbătorească succesul lor în această perioadă.

Scopul sărbătoririi a 100 de Zile de Școală a fost clar definit: consolidarea abilităților de citire, scriere și a tuturor cunoștințelor acumulate până în acest moment. În plus, evenimentul a avut ca scop și promovarea unei atitudini pozitive față de școală, colegi și învățătură în rândul elevilor.

În cadrul acestei sărbători, copiii au venit pregătiți cu o varietate de activități și modalități creative de a număra până la 100. Fiecare elev și-a prezentat lucrările personale, explicând cu entuziasm ce materiale au folosit pentru a atinge numărul magic de 100. Creativitatea și imaginația lor au fost în plină evidență în timp ce au împărtășit cu colegii și cu învățătoarea lor lucrările lor unice.

Învățătoarea clasei a I-a „A”, Tîmbur Olga, a fost la fel de entuziasmată ca și elevii săi în cadrul acestei sărbători. „Este minunat să văd cât de mult progres au făcut acești copii în primele 100 de zile de școală. Această sărbătoare nu este doar despre numărul de zile petrecute în clasă, ci și despre realizările lor și despre pasiunea lor pentru învățare. Sunt mândră de fiecare dintre ei și de modul în care au abordat această etapă importantă în viața lor școlară”, a declarat doamna Tîmbur Olga.

Sărbătoarea a culminat cu o ceremonie de premiere, în care fiecare copil a primit o diplomă pentru efortul și angajamentul lor în primele 100 de zile de școală. Cu toții au fost încurajați să continue să își dezvolte abilitățile și să persevereze în căutarea cunoașterii.

Astfel, sărbătoarea a 100 de Zile de Școală la I.P. Gimnaziul Alexandru cel Bun Vărzărești a fost nu doar o ocazie de bucurie și celebrare, ci și un moment de recunoaștere a progresului și a angajamentului elevilor în drumul lor educațional.

Related posts

Pro Moldova vine cu un proiect de lege pentru cei care au 3 ani până la pensionare

Albasat

Un băiat de 17 ani a murit într-un accident la Râșcani

Albasat

LIVE: Eveniment festiv dedicat Zilei Independenței Republicii Moldova

Albasat

Leave a Comment