Emisiune Nisporeni

Eficiența energetică – o realitate în Nisporeni. Emisiune tv

Republica Moldova consumă un volum considerabil de energie pentru încălzire, peste 70% din blocurile locative cu multe etaje au o performanță termică foarte scăzută iar pierderile termice ale clădirilor constituie aproape 50% din consumul total de energie. Cum putem îmbunătăți performanța energetică a clădirilor publice și ce economii putem sa obținem, despre aceste detalii veți afla în cadrul emisiunii noastre.

AO Universal Media este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul “Promovarea valorilor și a proiectelor europene” în Nisporeni, Ungheni, Hâncești, Călărași și Strășeni.

Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

UE-GIZ//Promovarea valorilor și a proiectelor europene

Related posts

ULTIMA ORĂ! 21 cazuri noi de infectare cu COVID-19 în Nisporeni

Albasat

Sunt pacienţi infectaţi cu Coronavirus de tip nou la Nisporeni? Ce spun autorităţile

Albasat

Un nou caz de COVID-19 în raionul Nisporeni. Acesta este cel de-al 10-lea caz

Albasat

Leave a Comment