ALBASAT
Societate

Elevii din liceul „Aristotel” vor promova educația financiară în rândul copiilor

Liceul Teoretic Republican „Aristotel” va delega, la solicitarea și invitația Băncii Naționale a Moldovei, elevi-voluntari la evenimentele educaționale cu tematică financiară. Colaborarea dintre instituții a devenit posibilă în urma semnării unui acord de parteneriat în domeniul educației financiare Părțile își propun oferirea sprijinului organizatoric și informațional reciproc pentru realizarea unui dialog explicit și atractiv între voluntari și copii, transmite IPN.

Manifestând un interes constant față de domeniul financiar și al educației de profil, Liceul Teoretic Republican „Aristotel” din Chișinău participă activ, prin acțiuni de voluntariat, în cadrul mai multor evenimente de educație financiară organizate de banca centrală, a menționat Banca Națională într-un comunicat de presă.

În calitate de coordonator național al procesului de educație financiară, Banca Națională a Moldovei optează pentru extinderea ariei de actori implicați în acest proces, pentru îmbunătățirea cunoștințelor cetățenilor legate de domeniul financiar și asigurarea unui comportament financiar chibzuit și echilibrat.

Related posts

Moțiunea simplă a opoziției împotriva politicilor Ministerului Sănătății nu a trecut

Albasat

BNM anunță lansarea implementării schemei de plăți instant

Albasat

Cursul valutar oficial la 22.09.2020

Albasat

Leave a Comment