ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Evelina Binzari, elevă în clasa a 6-a la Gimnaziul Ștefan cel Mare din Nisporeni, desemnată eleva anului 2023 la treapta gimnazială

La Gala Excelenței în Educație din Nisporeni, care se desfășoară în aceste momente, o tânără talentată și ambițioasă a fost recompensată pentru munca sa asiduă și rezultatele sale academice impresionante. Evelina Binzari, elevă în clasa a 6-a la Gimnaziul Ștefan cel Mare din Nisporeni, a fost desemnată eleva anului 2023 la treapta gimnazială.

Evelina s-a remarcat nu doar prin performanțele sale școlare, ci și prin implicarea activă în diverse activități extrașcolare și inițiative comunitare. Tânăra a participat la numeroase concursuri și olimpiade pe teme diverse, obținând rezultate de excepție.

Premiul primit la Gala Excelenței în Educație la Nisporeni reprezintă o recunoaștere a muncii, pasiunii și dedicației pe care Evelina le-a investit în formarea sa personală și profesională. Acest premiu este un stimulent puternic pentru ca tânăra să continue să aspire la excelență și să își urmeze visurile, indiferent de provocările pe care le întâmpină.

Gala Excelenței în Educație la Nisporeni este un eveniment anual ce sărbătorește succesul în educație și promovează valorile de excelență, perseverență și implicare în comunitate. Festivitatea aduce în prim-plan elevii și profesorii care s-au remarcat prin munca lor asiduă și rezultatele deosebite obținute în domeniul educațional.

Felicitări Evelina Binzari pentru titlul de eleva anului 2023 la treapta gimnazială și mult succes în continuare! Să ne inspirăm din dedicarea și ambiția sa, pentru a construi un viitor mai bun și o societate în care educația este apreciată la justa sa valoare.

Related posts

COVID-19 pune multă presiune asupra mediului de afaceri, studiu

Albasat

Завтра отмечается Вербное воскресенье

Albasat

Гранты на общую сумму свыше 2,6 млн. для восьми групп производителей

Albasat

Leave a Comment