ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Eveniment sportiv de neratat! Cupa Raionului Nisporeni 2023 te așteaptă la meciul de fotbal al anului!

Pasionații fotbalului din Nisporeni și din împrejurimi au o ocazie unică să se bucure de o seară plină de adrenalină și emoții pe terenul L.T. ,,Mircea Eliade”. Duminică, 30 iulie 2023, cu începere de la ora 18:00, va avea loc Meciul de Fotbal al Cupei Raionului Nisporeni 2023, în care se vor întâlni echipele or. Nisporeni și ,,Codru” Milești.

Cupa Raionului Nisporeni la Fotbal 2023 promite să fie un eveniment sportiv ce nu trebuie ratat. Cele două echipe finaliste, or. Nisporeni și ,,Codru” Milești, s-au remarcat în competiție prin jocul lor impresionant și determinarea de a cuceri trofeul mult dorit.

Organizatorii au pregătit toate condițiile necesare pentru ca acest eveniment sportiv să fie unul de neuitat. Terenul L.T. ,,Mircea Eliade” oferă condiții optime de joc, iar atmosfera din tribune va fi cu siguranță una plină de entuziasm și fair-play.

Spectatorii sunt așteptați să vină în număr cât mai mare, alături de familia și prietenii lor, pentru a susține echipele favorite și a crea o atmosferă incendiară pe stadion.

Related posts

Petrocub a revenit pe primul loc în Divizia Națională

Albasat

Șef de direcție de la BNM și adjunctul ANP, plasați din nou în arest

Albasat

Juriști și experți în drept lansează Institutul Justiției Constituționale

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment