Societate

Femeie din Criuleni, răpită de doi cunoscuți

O femeie din raionul Criuleni a fost răpită de doi cunoscuți. Cazul a fost sesizat la 112 luni seara, 22 februarie, transmite IPN.

Elena Băetrău, ofițer de presă la Inspectoratul de Poliție Criuleni, a comunicat că femeia se afla împreună cu concubinul său la domiciliul bărbatului, iar după ora 23.00 doi cunoscuți au bătut în ușa casei, cerându-le ajutor. Când proprietarul a deschis ușa, a fost lovit cu pumnii, iar femeia a fost luată cu forța și urcată într-un automobil.

Cazul a fost preluat de poliţiştii din Criuleni, care au identificat locul aflării răpitorilor și al femeii. Suspecții sunt doi tineri, de 21 și 27 de ani. Unul dintre ei a fost anterior judecat, ambii originari din raionul Dubăsari. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru răpire de persoană și violare de domiciliu, iar bănuiții au fost reținuți pentru 72 de ore.

Potrivit Elenei Băetrău, cei doi  riscă privațiune de libertate pe un termen de la 6 la 10 ani, pentru răpirea unei persoane, iar pentru violare de domiciliu – amendă în mărime de la 550 la 950 de unităţi convenţionale sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 140 la 240 de ore, sau închisoare de până la trei ani.

Related posts

Experții nu au decis dacă Filarmonica va fi renovată sau restabilită, director

Albasat

Parlamentul a ratificat acordul cu FMI ce prevede împrumutul de 234 mln dolari

Albasat

Ion Chicu: Gazoductul Iași-Ungheni-Chișinău va fi utilizat doar ca sursă alternativă

Albasat