ALBASAT
Societate

Finala Petrocub – Sfîntul Gheorghe va avea loc pe 30 iunie

Petrocub Hîncești a acces în premieră în finala Cupei Moldovei la fotbal. După victoria cu 1-0 de pe teren propriu împotriva lui Sheriff, echipa antrenată de Lilian Popescu a cedat cu 1-2 la Tiraspol și s-a calificat grație golului marcat în deplasare, transmite IPN.

Sheriff a înscris de două ori în prima repriză prin columbianul William Parra Sinisterra și ucraineanul Andrei Bliznicenko, care a transformat un penalty. Eroul Petrocubului a fost Sergiu Plătica, care a reușit golul calificării în prelungirile reprizei secunde. ”Mereu cred în echipa mea. După o primă repriză dezastruoasă, am arătat că știm să jucăm fotbal în partea a doua”, a declarat antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu.

În finala programată pe 30 iunie pe stadionul Zimbru din Chișinău, Petrocub o va întâlni pe Sfântul Gheorghe. Formația antrenată de Serghei Cebotari a terminat la egalitate, scor 2-2, returul cu Speranța Nisporeni și, după victoria cu 5-2 în prima manșă, s-a calificat cu scorul general de 7-4.

După stabilirea finalistelor Cupei Moldovei, Dinamo-Auto este ultima echipă din Divizia Națională, care a obținut dreptul de a reprezenta Moldova în cupele europene. Echipa lui Igor Dobrovolski va juca în preliminariile Ligii Europa.

Related posts

Pensii indexate cu 15%. Alexei Buzu: Puterea de cumpărare a pensionarilor a fost păstrată

AlbasatTV, Nisporeni

Evelina Binzari, elevă în clasa a 6-a la Gimnaziul Ștefan cel Mare din Nisporeni, desemnată eleva anului 2023 la treapta gimnazială

AlbasatTV, Nisporeni

Alte 530 cazuri de infectare cu COVID-19 în Moldova. Bilanțul a ajuns la 34358

Albasat

Leave a Comment