ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Gala Laureaților la Liceul Teoretic „Mircea Eliade” Nisporeni: Succesul elevilor și profesorilor sărbătorit într-un eveniment festiv

Astăzi, 29 mai 2023, Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din orașul Nisporeni a organizat un eveniment deosebit numit „Gala Laureaților”, la care au fost invitați părinți, cadre didactice și elevi. Scopul acestui eveniment a fost acela de a sărbători și a premia eforturile și rezultatele remarcabile obținute de elevi și profesori în cadrul olimpiadelor, concursurilor raionale, naționale și internaționale.

În cadrul festivității, s-au acordat premii atât celor care au obținut rezultate deosebite la Olimpiade, Concursuri Raionale, Naționale și Internaționale, cât și profesorilor-mentori și părinților elevilor. În acest an școlar, instituția a adăugat în palmares următoarele rezultate:

  • La Olimpiada Republicană, s-au obținut 4 locuri premiante:
    • Nicoleta Coseru, clasa a 11-a – locul 1, limba franceză;
    • Marian Valeria, clasa a 9-a, locul 3, geografie;
    • Ulinici Cristian, clasa a 9-a, mențiune, limba engleză;
    • Timbur Elena, clasa a 10-a, mențiune, matematica.
  • În cadrul concursurilor raionale, s-au obținut 38 de locuri premiante, iar în cadrul concursurilor extracurriculare republicane, elevii au câștigat alte 20 de diplome.

Pe lângă aceste premii, vineri, 26 aprilie, în cadrul aceluiași eveniment organizat de Direcția Învățământ, Tineret și Sport Nisporeni, s-au oferit premii elevilor sus-menționați și celor care au participat la concursul „Elevul Anului”. La acest concurs s-au remarcat Gorceag Cristina (clasa a 6-a), Voljin Polina (clasa a 8-a) și Coseru Nicoleta (clasa a 11-a).

Evenimentul „Gala Laureaților” a fost un prilej de bucurie și mândrie pentru întreaga comunitate școlară, celebrând succesul și perseverența elevilor și profesorilor. Această sărbătoare a excelenței în educație demonstrează încă o dată că efortul, pasiunea și dedicarea pot duce la rezultate extraordinare, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Related posts

Cursul valutar oficial la 11.07.2020

Albasat

Ambasadorul Katayama Yoshihiro: Parteneriatul moldo-nipon are o bază solidă

Albasat

Șofer, prins de inspectorii de mediu din Nisporeni în timp ce transporta ilegal masă lemnoasă

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment