ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Gheorghe Topa, numit cetățean de onoare al orașului Nisporeni în cadrul Zilelor Orașului

În această seară, în timpul sărbătoririi Zilelor Orașului Nisporeni, cunoscutul interpret de muzică ușoară Gheorghe Topa a primit titlul de cetățean de onoare al orașului Nisporeni. Distincția i-a fost înmânată de primarul orașului, Grigore Robu, în semn de recunoaștere a contribuției artistului la promovarea culturii și tradițiilor locale.

Pe parcursul a două zile, 27 și 28 mai, orașul Nisporeni sărbătorește cea de-a 405-a aniversare în cadrul unui eveniment grandios – Zilele Orașului. Această sărbătoare cuprinde o serie de activități culturale, sportive și distractive pentru toate vârstele, reunind comunitatea într-un cadru festiv și plin de emoție.

Numirea lui Gheorghe Topa ca cetățean de onoare al orașului Nisporeni reprezintă o recunoaștere a talentului său și a devotamentului față de promovarea valorilor locale. De-a lungul carierei sale, artistul a contribuit la creșterea notorietății orașului prin muzica sa și prin participarea la numeroase evenimente culturale și sociale.

Primarul Grigore Robu a subliniat în discursul său importanța implicării artiștilor în viața comunității și rolul pe care îl joacă aceștia în transmiterea tradițiilor și valorilor locale către generațiile viitoare. Gheorghe Topa s-a arătat onorat de distincția primită și a mulțumit primarului și locuitorilor orașului Nisporeni pentru aprecierea și susținerea lor necondiționată.

În cadrul Zilelor Orașului Nisporeni, Gheorghe Topa a interpretat câteva melodii memorabile, aducând pe scenă atât piese consacrate din repertoriul său, cât și melodii dedicate orașului și locuitorilor săi. Concertul a fost prilejul perfect pentru a celebra împreună cu comunitatea 405 ani de istorie, tradiție și progres.

Related posts

Injustiția în Moldova înflorește. Dosarul lui Oleg Pruteanu e un exemplu, avocat

Albasat

(VIDEO) Școala în care elevii învață limbi străine și matematică de la roboți

Zborurile Chișinău – Tel Aviv – Chișinău sunt reluate

Albasat

Leave a Comment