Compania “Ideal Casa” a obţinut trofeul Notorium, un premiu acordat acelor branduri care se bucură de încrederea sporită în rândul clienților. Aceasta a fost premiată la Gala de Decernare NOTORIUM, care a avut loc la Chişinău. Distincţia i-a fost oferită pentru cea mai recunoscută marcă de vopsele şi materiale de finisare în construcţii, Baumaster

“Distincţia este trofeul pentru marca Bumaster, în persoana dlui Cărbune Iurii. În aplauzele dvs, desigur.”

 IURII CĂRBUNE, DIRECTORUL GENERAL AL “IDEAL CASA: “Mulţumesc clienţilor “Ideal Casa” şi a brandului “Baumaster” pentru apreciere, pentru încredere, iar dvs tuturor vă doresc succes şi Dumnezeu să ne ajute în toate lucrurile bune pe care ne propunem să le facem. Doamne ajută!”

Trofeele Notorium pun în valoare cele mai recunoscute brand-uri din ţara noastră. Menţionăm că IDEAL CASA este importator exclusiv al brandului BAUMASTER în Republica Moldova. Volumul activităţii companiei creşte de la an la an, lărgindu-şi, astfel, aria de acoperire. Întreprinderea pune la dispoziţia clienţilor cele mai bune produse pentru finisarea interioară şi exterioară a caselor.

În acest an la concurs au participat 250 de branduri autohtone şi reprezentanţi ai mărcilor internaţionale. Învingătorii au intrat în posesia Trofeului Notorium sau a Medaliei de aur, argintşi bronz. Mărcile înscrise la concurs au fost apreciate de public, prin vot, în regim online, pe site-ul www.notorium.md. Acest proiect are scopul de a promova munca şi efortul depus de către antreprenorii care contribuie la dezvoltarea economiei.