ALBASAT
Societate

Un camion cu daruri a adus zâmbete copiilor din Nisporeni

Caravana de Crăciun a ajuns la Nisporeni. În jur de600 de copii au primit daruri de la semenii lor din Germania, care au ajuns în ţara noastră graţie unei organizaţii de caritate. Fiecare s-a ales cu o cutie, în care se aflau haine, rechizite şcolare, carţi, jucării, obiecte de igienă personală, precum şi dulciuri. De asemenea printre colete se găseau şi mesaje scrise în limba română de către copiii din Germania.

 Nerăbdători, copiii s-au adunat la Centrul de Tineret “Luceafărul” din oraşul Nisporeni pentru a primi darurile alese. Un camion plin cu cadouri a ajuns la destinaţie, iar toţi cei care au venit, aşteptau cu sufletul la gură să-şi ia coletul.

Mulţi dintre copii erau însoţiţi de părinţi. Şi aceştia au apreciat gestul voluntarilor germani.

Reprezentanţii autorităţilor raionale au întocmit listele beneficiarilor, care provin din familii nevoiaşe sau numeroase.

Proiectul ,,Caravana de Crăciun” a fost implementat cu sprijinul Organizației de caritate din Germania ,,Round Table” și cu suportul ,,Rotary Club” în Republica Moldova.

În semn de recunoştinţă pentru gestul nobil al voluntarilor germani, conducerea raionului Nisporeni le-a oferit o diplomă.

Campania ”Caravana de Crăciun” a ajuns pentru al șaselea an consecutiv în raionul Nisporeni. Proiectul se desfășoară în mai multe țări concomitent. Anul acesta peste 30 mii de copii din Moldova vor primi cadouri.

Related posts

Cursul valutar oficial la 28.03.2020

Albasat

Parlamentul a votat sancțiuni mai aspre pentru profanarea mormintelor și a monumentelor

Albasat

Victor Parlicov: Abordarea problemei securității energetice în cadrul Summitului CPE, deja înseamnă mult

AlbasatTV, Nisporeni