ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

În calea Integrării Europene: Locuitorii din Nisporeni au sosit la Chișinău pentru Adunarea „Moldova Europeană”

După un drum plin de entuziasm și speranță, locuitorii din Nisporeni au ajuns la Chișinău pentru a participa la Adunarea „Moldova Europeană”. Acest eveniment important reprezintă un prilej de mobilizare și exprimare a angajamentului cetățenilor față de parcursul european al Republicii Moldova.

În aceste momente, cei veniți din Nisporeni se îndreaptă spre Piața Marii Adunari Naționale, locul unde se va desfășura evenimentul. Atmosfera este una de solidaritate și unitate, iar participanții sunt pregătiți să își manifeste susținerea pentru integrarea europeană și pentru valorile pe care aceasta le reprezintă.

Prezența masivă a locuitorilor din Nisporeni la Adunarea „Moldova Europeană” demonstrează că spiritul civic și dorința de schimbare sunt mai puternice ca niciodată. Împreună, ei transmit un mesaj clar de încredere în viitorul european al țării, de susținere a reformelor și de consolidare a democrației.

Adunarea „Moldova Europeană” reprezintă o ocazie unică pentru a ne uni eforturile și a arăta întregii lumi că Republica Moldova este hotărâtă să continue pe drumul integrării europene. Participarea locuitorilor din Nisporeni la acest eveniment este un exemplu demn de urmat pentru toți cetățenii și un simbol al unității și solidarității noastre.

Adunarea „Moldova Europeană” este un pas important în această direcție, iar prezența locuitorilor din Nisporeni dovedește că, împreună, putem depăși obstacolele și ne putem îndrepta spre un viitor mai bun.

Related posts

Parlamentul European, rezoluție prin care cere eliberarea „imediată” a lui Navalnîi şi o „nouă abordare” a relaţiilor UE cu Rusia

Albasat

LIVE/Evenimentul de totalizare a proiectului finanțat de UE „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova”

Albasat

Arabia Saudită va aboli biciuirea ca formă de pedeapsă

Albasat

Leave a Comment