Nisporeni

Încă un caz de COVID-19 a fost confirmat în raionul Nisporeni

Un nou caz de COVID-19 a fost înregistrat, astăzi, în raionul Nisporeni. O persoană din satul Brătuleni a fost confirmată pozitiv la infecţie. Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 75.

Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale a anunţat astăzi alte 378 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 în Republica Moldova, dintre care 3 în Transnistria. Din numărul total de cazuri, 5 cazuri sunt de import (Franța-1, Germania-1, Ucraina-1, România-2). Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 22 483 cazuri.

Total teste efectuate în această zi – 1789, dintre care primar – 1317 şi repetat – 472.

Din numărul total de cazuri, 29 sunt în rândul lucrătorilor medicali: medici – 4, asistenți medicali-24, personal auxiliar-1.

Până la ziua de azi, 15407 persoane s-au tratat de  COVID-19.

Totodată, încă cinci persoane infectate cu virusul de tip nou  au decedat astăzi.

Deces 722: Femeie de 50 ani, din raionul Căușeni. Internată la data de 16 iunie, la Spitalul din Slobozia. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate gr. IV.

Deces 723: Bărbat de 69 ani, din mun. Bălți. Internat la data de 11 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, accident vascular repetat.

Deces 724: Femeie de 71 ani, din raionul Fălești. Internată la data de 16 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hepatită cronică, diabet zaharat.

Deces 725: Bărbat de 66 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 17 iulie, la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită cronică, encefalopatie discirculatorie gr.II.

Deces 726: Bărbat de 70 ani, din raionul Orhei. Transferat, la data de 11 iulie, de la Spitalul Raional Orhei la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Related posts

Peste 60 de incendii de vegetaţie şi resturi menajere, în raionul Nisporeni. Ce recomandă pompierii pentru a preveni riscurile în perioada caniculară

Albasat

Vacanţa de vară, o provocare pentru părinţii din Nisporeni. Reguli de siguranță pentru copii în această perioadă

Albasat

Cresc cazurile de COVID-19 în raionul Nisporeni. Încă 4 persoane au fost testate pozitiv la infecţie

Albasat

Leave a Comment