Nisporeni

Incendiu în localitatea Șișcani, Nisporeni. Un bărbat a murit intoxicat cu monoxid de carbon. (Foto)

Un bărbat a murit după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon, în urma unui incendiu produs în localitatea Șicani, raionul Nisporeni. Solicitată de ALBASAT, ofițerul superior de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol, ne-a comunicat că incendiul a avut loc ieri, 11 aprilie, iar persoana care a alertat Serviciul „112”, a fost un locuitor al s. Șișcani r. Nisporeni.

Victima este un bărbat în vârstă de de 54 ani din s. Șișcani. Incendiul ar fi izbucnit în jurul orei 19:30, într-o odaie a casei în care se afla bărbatul, de la soba de încălzire cu lemne. Focul  a fost stins de către vecini până la sosirea pompierilor, tot de către ei a fost scos din casă bărbatul, în stare inconștientă.  La sosirea ambulanței s-a constatat decesul, care ar fi survenit în urma intoxicației cu monoxid de carbon și a arsurilor de pe spate și picioare. În urma examinării vizuale a cadavrului nu au fost depistate semne de agresiune fizică.

Din spusele rudelor, bărbatul locuia de unul singur și făcea abuz de băuturi alcoolice, iar conflicte cu anumite persoane nu a avut. Cadavrul bărbatului a fost îndreptat pentru efectuarea expertizei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii tragicului incident.

Related posts

IP Nisporeni va colabora cu Biroul de probațiune Nisporeni în cadrul campaniei „Familie fără violență”

Albasat

Slujba de Paști va fi oficiată şi în bisericile din Nisporeni fără enoriași. Cum vor putea sfinți credincioșii bucatele de Paști?

Albasat

Hepatita, boala care a afectat şi oamenii din Nisporeni. Vezi câţi locuitori au fost diagnosticaţi cu această infecţie

Albasat