Nisporeni

Informaţii noi despre cel de-al 15-lea caz de coronavirus, înregistrat în raionul Nisporeni

 Încă un caz de COVID-19 a fost confirmat, în data de 13 mai, în raionul  Nisporeni. Astfel, bilanţul celor infectaţi a ajuns la 15 persoane. În noul caz este vorba despre o femeie, în vârstă de 70 de ani, din satul Drojdieni. Pacienta se află internată la Spitalul Raional Nisporeni, iar starea de sănătate este satisfăcătoare.

 LIDIA CRĂCIUN, DIRECTORUL SPITALULUI RAIONAL NISPORENI: “De la începutul pandemiei au suportat COVID-19, s-au îmbolnăvit de COVID-19, 15 persoane.  Ultimul pacient, internat cu COVID este o doamnă, de 70 de ani, din satul Drojdieni, raionul Nisporeni. Doamna mai are patologii concomitente ca: diabet, cardiopatie, iar astăzi starea este cu ameliorare şi sperăm la un final fericit.”

La ora actuală, în spitalul Raional Nisporeni se află internaţi 5 pacienţi diagnosticaţi cu coronavirus, dintre care 2 sunt din raionul Nisporeni, iar 3 din Călăraşi. Totodată, în instituţia medicală sunt spitalizate, la moment,  2 persoane, suspecte la infecţie şi se aşteaptă rezultatele care vor confima sau vor infirma virusul. Dintre acestea, o persoană este din oraşul Nisporeni, iar cealaltă din Călăraşi.

 LIDIA CRĂCIUN, DIRECTORUL SPITALULUI RAIONAL NISPORENI: “La moment, astăzi avem 5 pacienţi confirmaţi cu COVID şi doi cu suspecţie la COVID. Starea pacienţilor confirmaţi: doi sunt în stare de gravitate medie şi 3 au forme uşoare de COVID. “ 

Precizăm că din numărul celor 14 pacienţi infectaţi cu coronavirus şi care au fost internaţi la Spitalul Raional Nisporeni, 9 deja au fost trataţi.

Related posts

Acțiuni de prevenire a violenței în școli, desfășurate la Nisporeni

Albasat

Meșteșug de pe vremea dacilor – sursă de existență pentru olarul din Ciorești

Albasat

Vestitorii primăverii şi-au făcut apariţia la Nisporeni. Emilia Barcaru confecţionează mărţişoare inedite pentru 1 martie

Albasat

Leave a Comment