ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Înscrierea la liceu în Nisporeni: oportunități și proceduri pentru absolvenții de gimnaziu

În perioada 10 iulie – 10 august 2023, absolvenții treptei gimnaziale au ocazia să-și depună actele de studii pentru admiterea în învățământul liceal. Acest anunț a fost făcut de către Direcția Învățământ Tineret și Sport Nisporeni prin intermediul paginii sale de Facebook. Instituțiile de învățământ liceal din raionul Nisporeni își deschid astfel ușile pentru toți doritorii de a-și continua studiile în anul academic 2023 – 2024.

Pentru a se pregăti pentru admitere, absolvenții trebuie să-și pregătească dosarele cu actele necesare, cum ar fi copii ale actelor de naștere, certificatele de absolvire a gimnaziului, adeverințe medicale și orice alte documente cerute de instituția de învățământ la care doresc să se înscrie. Este important ca fiecare elev să se informeze în prealabil cu privire la cerințele specifice ale instituției la care intenționează să se înscrie.

Astfel, în perioada 10 iulie – 10 august 2023, absolvenții treptei gimnaziale sunt încurajați să se prezinte la instituțiile de învățământ liceal din raionul Nisporeni pentru a-și depune actele de studii și a-și începe călătoria spre o educație superioară și spre un viitor promițător.

Related posts

Cursul valutar oficial la 03.11.2020

Albasat

Roșiile și castraveții se ieftinesc, cartofii se scumpesc

AlbasatTV, Nisporeni

Inspectoratul de Poliție Nisporeni are un nou conducător: Cine este Sergiu Andronache ?

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment