ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Intervenție rapidă a Inspectoratului de Poliție Nisporeni: deblocarea cu succes a 2 automobile pe drumul către Mănăstirea Vărzărești

Într-o acțiune de intervenție eficientă, Inspectoratul de Poliție Nisporeni a reușit să deblocheze cu succes două autoturisme care întâmpinaseră probleme pe traseul lor către Mănăstirea din satul Vărzărești, raionul Nisporeni.

Astăzi, între orele 16:00-17:00, autoritățile au fost alertate cu privire la situația celor două vehicule aflate în impas din cauza unor dificultăți tehnice. Echipa de intervenție a Inspectoratului de Poliție a acționat rapid și s-a deplasat la locul incidentului pentru a rezolva situația.

Cu abilități tehnice și echipamente adecvate, echipa de intervenție a reușit să deblocheze cele două autovehicule, permițându-le șoferilor să-și continue călătoria spre destinație. Această intervenție promptă evidențiază angajamentul Inspectoratului de Poliție Nisporeni față de siguranța cetățenilor și eficacitatea cu care pot gestiona situații de urgență pe drumurile publice.

Inspectoratul de Poliție Nisporeni își reamintește periodic șoferilor să fie pregătiți pentru orice situație și să apeleze cu încredere la forțele de ordine în cazul unor astfel de probleme tehnice sau situații de urgență în trafic.

În situații de risc, cetățenii sunt îndemnați să apeleze Serviciul de Urgență 112.

Related posts

Образовательный процесс в столице может вернуться к обычному режиму деятельности

Albasat

Oficiul de legătură NATO în Republica Moldova și-a creat o pagină de Facebook

AlbasatTV, Nisporeni

Antreprenorii din Republica Moldova sunt așteptați la Forumul Economic de la Arad

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment