ALBASAT
Societate

Ion Ceban: Nu am niciun fel de gânduri legate de activitatea politică

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, exclude posibilitatea participării la alegerile parlamentare anticipate, în eventualitatea în care acestea vor avea loc. Edilul Chișinăului spune că nu se vede în politică în următorii ani, iar implicarea sa în campania electorală pentru prezidențiale, în favoarea lui Igor Dodon a avut loc întrucât „nu a uitat cine l-a promovat în funcția de primar”, notează IPN.

„Eu acum sunt concentrat exclusiv pe activitățile legate de municipalitate și asta vreau să fac în continuare. Este ceea pentru ce m-au ales locuitorii municipiului Chișinău, nu am în prezent altă opțiune. Nu am niciun fel de gânduri cu referire la activitatea politică”, a declarat Ion Ceban la emisiunea „Puterea a patra” de la postul de televiziune N4.

Ion Ceban a menționat că s-a implicat în campania electorală pentru prezidențiale, susținându-l pe Igor Dodon, întrucât îi este recunoscător echipei care l-a promovat în funcția de primar al Chișinăului.

„Cunosc de unde am venit, ce echipa m-a înaintat la funcția de primar, avem relații foarte bune. Acum mă concentrez doar pe municipalitate. Asta fac și asta am făcut, chiar cu acele interpretări legate de campania electorală, am făcut-o pe cont propriu. Pauzele erau mici și pe cont propriu, dacă e să fim sinceri și obiectivi în acest sens. Nu am făcut campanie din funcția de primar” a punctat Ion Ceban.

În campania electorală pentru alegerile prezidențiale, Ion Ceban și-a luat concediu din cont propriu pentru a-l ajuta pe Igor Dodon să obțină un nou mandat de președinte. Implicarea lui Ceban în campania electorală vine după ce înainte de a obține mandatul de edil al Chișinăului a menționat că va fi un primar apolitic și chiar a renunțat la calitatea de membru PSRM.

Related posts

Premiați pentru excelență! Olimpicii din Nisporeni premiați la Gala Excelenţei în Educaţie

Albasat

Guvernul britanic a achiziționat 90 de milioane de doze dintr-un nou vaccin anti-COVID, considerat unul dintre cele mai promițătoare

Albasat

Procese penale și contravenționale, în urma protestelor veteranilor

Albasat

Leave a Comment