ALBASAT
Societate

Ion Chicu: „Relațiile moldo-române nu depind de alegerile făcute pe malurile Dâmboviței și Bâcului”

„Relațiile între Moldova și România nu depind de alegerile făcute pe malurile Dâmboviței și Bâcului” -a afirmat premierul Ion Chicu într-un interviu pentru Radio Europa Liberă.

El a vorbit despre relațiile frățești între Moldova și România. Premierul crede că cei care folosesc subiectul relațiilor bilaterale în scopuri electorale egoiste și încearcă insistent să le deterioreze, nu au perspective.

Asta pentru că relațiile între România și Moldova nu depind de alegerile făcute pe malurile Bâcului or Dâmboviței. Oamenii, afirmă Ion Chicu, sunt mult mai deștepți „tehnololgii politici de palat”. Prim-ministrul cheamă toate forțele politice la muncă pentru folosul oamenilor.

Afirmațiile lui Ion Chicu vin ca răspuns la unele aprecieri lansate anterior din interiorul și exteriorul Republicii Moldova, potrivit cărora relațiile moldo-române s-au răcit în urma demiterii Guvernului condus de Maia Sandu și instalarea actualului Cabinet de Miniștri.

Related posts

Noul Cod parlamentar trebuie să conțină un capitol aparte dedicat opoziției parlamentare, constatare

AlbasatTV, Nisporeni

Acționarii majoritari ai SA „Gemeni” reclamă presiuni asupra CSJ

Albasat

Un bărbat infectat cu HIV s-a vindecat după ce a primit un transplant de măduvă: „Nu credeam că voi trăi să văd această zi”

Albasat

Leave a Comment