Nisporeni Societate

IP Nisporeni şi SSE Nisporeni desfăşoară „Campania de sensibilizare a populaţiei la asigurarea accesului pentru serviciile specializate de urgenţă”

Inspectoratul de Poliţie Nisporeni, în colaborare cu angajaţii Secţiei Situaţii Excepţionale Nisporeni  desfăşoară „Campania de sensibilizare a populaţiei la asigurarea accesului pentru serviciile specializate de urgenţă” pe străzile oraşului Nisporeni şi a întregului raion.

Astfel, forţele de ordine verifică dacă căile de acces nu sunt blocate de parcarea neregulamentară a automobilelor şi nu doar.

Acţiunea are drept scop informarea, sensibilizarea şi disciplinarea cetăţenilor, pentru a nu admite parcarea neregulamentată şi infomează despre consecinţele care pot duce la tergiversarea timpului de reacţie a servicilor de urgenţă la apelurile cetăţenilor, din cauza căilor de acces blocate.

Chiar din prima zi, foarte mulţi cetăţeni au fost informaţi de greşelile comise şi au fost îndemnaţi să parcheze regulamentar, iar atunci când parchează să se gândească şi la autospecialele care vor reacţiona la un eventual pericol care s-ar putea întâmpla.

Acţiunea a fost organizată de Ministerul Afacerilor Interne şi este desfăşurată pe întreg teritoriul Republicii Moldova, începând cu data de 19 octomrbie şi durează 10 zile.

Related posts

COVID-19 Nisporeni: 7 cazuri de infectare cu noul coronavirus, înregistrate în ultimele 24 ore

Albasat

Restricțiile de circulație în regiunea transnistreană, prelungite până pe 1 februarie

Albasat

Un copil de 6 luni intră în cartea recordurilor după ce a făcut schi nautic înainte să învețe să vorbească

Albasat

Leave a Comment