ALBASAT
Actualitate Societate

La nici trei luni de la ieftinirea luminii, Premier Energy cere majorarea tarifului

La nici trei luni de la ultima ieftinire a energiei electrice, Premier Energy a depus un demers la Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică prin care solicită majorarea tarifului, transmite IPN.

Potrivit demersului depus la ANRE, consumatorii finali ale căror instalații sunt racordate la rețelele electrice de distribuție de înaltă tensiune ar putea achita 2,02 lei/kWh, în comparație 1,71 lei/kWh (fără TVA) în prezent.

Consumatorii finali ale căror instalații sunt racordate la rețelele electrice de distribuție de medie tensiune urmează să plătească 2,23 lei/kWh, în comparație cu tariful actual de 1,90 lei/kWh (fără TVA).

Pentru consumatorii finali ale căror instalații sunt racordate la rețelele electrice de distribuție de joasă tensiune (consumatorii casnici) se propune tariful  de 2,77 lei/kWh, comparativ cu 2,39 lei/kWh (fără TVA).

Pe 10 noiembrie 2023, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a micșorat tariful la lumină de la 2,57 lei/kWh la 2,39 lei/kWh (fără TVA). Premier Energy deservește consumatorii din centrul și sudul țării.

Related posts

Cursul valutar oficial la 25.04.2020

Albasat

Săptamâna viitoare vor fi reluate negocierile cu Rusia, Igor Dodon

Albasat

Polițiști de frontieră, sancționați după incidentul de la Aeroport

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment