Portal de știri
Nisporeni Societate

La Nisporeni s-a desfășurat un turneu de minifotbal dedicat tuturor generațiilor de grăniceri

Oficiul Teritorial Nisporeni al Asociației Grănicerilor din Republica Moldova a organizat un turneu de minifotbal dedicat tuturor generațiilor de grăniceri.

Turneul s-a desfășurat pe stadionul Liceului Teoretic „Mircea Eliade” din Nisporeni, în data de 26 noiembrie. La turneul dat au participat opt echipe de copii talentați care au fost premiate cu Diplome de participare. Câștigătorii primelor trei locuri s-au ales și cu cupe, dar și premii bănești.

Pe primele trei locuri s-au clasat echipele următoare: Locul I – Școala de sport Nisporeni I, care pe lângă cupă, pentru locul ocupat a fost premiată și cu suma de 1200 lei. Locul II – Echipa satului Seliște, premiată și cu suma de 1000 lei. Locul III – Școala de sport Nisporeni II, premiată și cu suma de 800 lei.

În urma turneului au fost desemnați și cel mai bun jucător – Gonta Sergiu; cel mai bun Golgheter – Adam Adrian; cel mai bun portar – Fărâmă Gabriel.

Desfășurarea turneului a fost posibilă datorită colaborării Oficiul Teritorial Nisporeni al Asociației Grănicerilor cu Directorul Școlii de Sport Nisporeni Grigore Brașoveanu, Directorul L.T. „Mircea Eliade” Vacari Vasile, Președintele A.R.F Nisporeni Ciobanu Dan, Secretarul general al A.R.F Nisporeni Grigorov Vasile, arbitrii Vrabie Mihai și Guidea Andrei, dar nu în ultimul rând și cu antrenorii echipelor.

În context, președintele Oficiului Teritorial Nisporeni, Arsene Ion, a adus mulțumiri instituțiilor sus-menționate și reprezentanților teritoriali ai Asociației Grănicerilor pentru implicare și organizare, pentru susținere atât financiară, cât și morală.

Related posts

Igor Grosu despre echipa Nataliei Gavrilița: Sunt persoane cunoscute, lume bună

Albasat

Alegeri locale noi în satul Sălcuța, raionul Căușeni

Albasat

Toți membrii Organizației Teritoriale Cahul a Partidului Democrat părăsesc formațiunea

Albasat

Leave a Comment