ALBASAT
Actualitate Societate

Leușeni-Albița: Trafic intens pe sensul de ieșire din Republica Moldova

În legătură cu faptul că mulți cetățeni ai Republicii Moldova au ales să se bucure de cele patru zile libere, în intervalul 1-4 iunie, planificând o minivacanță peste hotarele țării, la această oră, la trecerea frontierei cu România se atestă o creștere a valorilor de trafic.

Astfel că, în PTF Leușeni-Albița, fluxul de persoane și mijloace de transport (autoturisme, microbuze, autocare) este majorat pe sensul de ieșire din Republica Moldova.

În context, autoritățile cu atribuții la frontieră și-au intensificat măsurile pe linia fluidizării fluxului și degajării circulației transfrontaliere. Au fost dispuse: suplinirea numărului de angajați din prima linie de control și a echipamentelor portabile de citire a documentelor, folosirea la maximum a infrastructurii punctelor de trecere, prin deschiderea spre trafic a tuturor arterelor de control, inclusiv aplicarea REVERS – fluxul orientat pe benzile de circulație ale direcției opuse.
GMSS amintește că la frontiera Republicii Moldova cu România sunt active șapte puncte de trecere a frontierei. Pentru a afla din timp care este situația la trecerea frontierei, recomandăm călătorilor să consulte autoritățile de competență: Poliția de Frontieră sau Serviciul Vamal, urmărind online situația la punctele de trecerehttps://www.border.gov.md/camere-web.

Related posts

A fost semnat contractul ce prevede construcția apeductului ce va asigura cu apă din România 13 localități din Nisporeni și Ungheni

AlbasatTV, Nisporeni

Alte 390 cazuri de infectare cu COVID-19 în Moldova. Bilanțul a ajuns la 29 087

Albasat

Cadavre de mistreți, găsite într-o pădure la Ungheni. S-a confirmat pesta porcină

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment