ALBASAT
Actualitate Societate

Liderul mercenarilor Wagner, Evghenii Prigojin, printre victimele unui accident de avion în Rusia

Evghenii Prigojin, liderul grupului de mercenari ruşi Wagner, se află pe lista pasagerilor unui avion prăbuşit în Rusia, informează miercuri autoritatea aeronautică civilă rusă, conform agenţiei TASS.

Agenția Federală de Transport Aerian din Rusia a lansat miercuri o anchetă cu privire la prăbușirea unei aeronave de mici dimensiuni, care a avut loc în regiunea Tver. Evgeni Prigojin era pe lista pasagerilor, a anunțat Agenția Federală de Transport Aerian într-un comunicat.

Potrivit Ministerului pentru Situații de Urgență de la Moscova, la bordul avionului Embraer se aflau 10 persoane. Toate au murit în accidentul aerian. Informaţiile preliminare obţinute de ministerul rus pentru situaţii de urgenţă arată că nu există supravieţuitori.

Pe un canal de Telegram apropiat de apropiat de gruparea Wagner s-a scris că aeronava Embraer a fost doborâtă de apărarea antiaeriană în regiunea Tver, la nord de Moscova.

Prigojin a condus în iunie o rebeliune a mercenarilor Wagner împotriva conducerii militare ruse, însă în urma unei intervenţii a preşedintelui belarus Aleksandr Lukaşenko şi-a oprit după câteva ore subordonaţii care se îndreptau spre Moscova.

Related posts

Construcțiile noi vor fi obligatoriu conectate la sistemele centralizate de alimentare cu energie termică

AlbasatTV, Nisporeni

Peste 851 de mii de alegători sunt așteptați astăzi la urne

AlbasatTV, Nisporeni

Campania de informare a AEE privind eficiența energetică a ajuns la Nisporeni

Albasat

Leave a Comment