ALBASAT
Actualitate Societate

Luptătorul de stil liber Alexandru Gaidarlî a devenit vicecampion european

Luptătorul de stil liber Alexandru Gaidarlî a devenit vicecampion european în categoria de vârstă rezervată vârstei sub 20 de ani. Până a se califica în finala categoriei de greutate de până la 70 de kilograme, sportivul i-a învins pe reprezentanții Italiei, Bulgariei, Ucrainei și Germaniei. În ultimul act a cedat doar în fața lui Magomed Baitukaev, care a evoluat la competiția continentală de la Novi Sad, Serbia, sub drapel neutru, transmite IPN.

Ministerul Educației și Cercetării precizează că pe podiumul de premiere, la europenele de lupte U-20, a urcat și Alexandru Borș. Discipolul Liceului Republican cu Profil Sportiv a dispus în finala mică a categoriei de greutate de până la 86 de kilograme de ucraineanul Pavlo Vaskovskyi.

Un alt luptător de stil liber, Constantin Buza, a cedat în finala mică a categoriei de greutate de până la 97 de kilograme în fața georgianului Ramini Gulitashvili și a ocupat locul V.

Aceeași performanță a realizat-o și Ana-Maria Crețu, în concursul de lupte feminine, care a cedat în finala mică a categoriei de greutate de până la 65 de kilograme, polonezei Alicja Nowosad.

Cu aceste rezultate, lotul național s-a situat pe locul V în clasamentul general pe echipe.

Related posts

Скончалась жительница левобережья Днестра, у которой был подтверждён COVID-19

Albasat

Ședință extraordinară a Consiliului Raional Nisporeni: Ce decizii importante se vor lua mâine?

AlbasatTV, Nisporeni

6 furnizori și producători de energie electrică au fost admiși la licitația Premier Energy

Albasat

Leave a Comment