ALBASAT
Actualitate Societate

MAEIE recomandă cetățenilor moldoveni să evite orice deplasare în Niger

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene recomandă cetățenilor Republicii Moldova să evite orice deplasare pe teritoriul Nigerului, iar celor care se află în această țară să evalueze cu prudență necesitatea de a rămâne în continuare acolo, transmite IPN.

Recomandarea este emisă în contextul închiderii spațiului aerian nigerian, precum și a situației de insecuritate generată de lovitura de stat din Niger, însoțită de multiple proteste și revolte sociale.

În cazul apariției unor situații de urgență, cetățenii sunt îndemnați să contacteze Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei pe pagina web: https://spania.mfa.gov.md, prin e-mail: madrid@mfa.gov.md sau la telefonul de urgență +34 664 598 545, în regim 24/7.

De asemenea, cetățenii pot contacta Centrul de Apel al MAEIE la următoarele numere de telefon: 0 80 090 990 – gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova; +373 22 23 20 02 – pentru apeluri de la telefonul mobil sau de peste hotare sau prin e-mail: call.center@mfa.gov.md.

Related posts

Un hotel de lux construit intr-un tren si suspendat pe un pod deja ia rezervari pentru 2021. Cum arata structura neobisnuita

Albasat

517 ani de la moartea domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt

Albasat

Ajutoarele din România nu vor mai fi gestionate de autoritățile de la Chișinău

Albasat

Leave a Comment