Nisporeni

Mai multe modele din Nisporeni au defilat pe podiumul Dubai

După nici un an de studii în domeniul modei, modelele şcolii fashion Adi Models din Nisporeni, în frunte cu fondatorul Adrian Lefter, au cucerit podiumul din Dubai, defilând în piesele vestimentare a designer-ilor autohtoni. Munca a fost enormă, însă s-a meritat.

Datorită proiectului „Euro models” , care are ca scop aducerea modelelor şi designer-ilor din toată Europa, am primit drepturile exclusive de a duce delegaţia din Moldova în Dubai. Show-ul dat a fost o exclusivitate pentru Republica Moldova, pentru că am fost prima delegaţie cu modele şi designer. A fost o experienţă superbă şi le mulţumesc tuturor, care au contribuit la realizarea acestui proiect. Suntem o şcoală tânără, însă avem deja drepturi exclusive pentru mai mult de 6 proiecte internaţionale, la care curând vom pleca.” a spus Adrian Lefter, fondatorul școlii de modeling Adi Models.

Cei mai entuziasmaţi sunt elevii. Modelele de toate vârstele au cucerit inimile spectatorilor şi criticilor de modă din Dubai. Aceştia recunosc că au rămas impresionaţi de experienţă, dar şi de oraş.

„În Dubai a fost o experienţă foarte plăcută. Am vizitat locuri frumoase şi am participat la cel mai minunat show. Am defilat şi am reprezentat ţara. Suntem bucuroşi că am avut această ocazie.” a spus Denisa Căpăstru, elevă a școlii de modeling.

„Experienţa mea în Dubai a fost foarte uimitoare. Show-ul a fost foarte frumos. Am avut plăcerea să concurez şi eu. Locaţia a fost foarte frumoasă.” a spus Adela Trifan, o altă elevă a școlii de modeling.

„A fost una dintre cele mai frumoase experienţe pe care am avut-o şi foarte unică, de neuitat. Aş mai repeta această experienţă de mii de ori.” a menționat Olga Laur.

Pentru un designer, cel mai frumos moment este atunci când criticii îţi apreciază lucrările. Deşi nu este aceeaşi atmosferă în perioada pandemiei, emoţiile persistă, atât la prezentările online, cât şi la cele cu un număr limitat de spectatori.

International Fashion Week Dubai a fost, pentru mine, o experienţă cu totul nouă.  Am mai participat la evenimente de modă până acum, am mai avut show-uri de modă. De la un show de modă lipseşte feeria pe care o dă un public şi această chimie pe care o oferă publicul pentru un show de modă, însă acceptăm şi facem ceea ce putem, ca să iasă show-uri de modă bune.” a spus Corina Ţopa, designer vestimentar.

Proiectele nu se opresc aici. În continuare, modelele din raionul Nisporeni vor mai cuceri alte podiumuri din străinătate.

„De curând vom pleca tot în Dubai, la un alt eveniment „Europenian Kids Fashios Show” . De asemenea, în luna noiembrie ne reîntoarcem în a doua ediţie, pentru că toţi au rămas foarte surprinşi de modelele noastre şi de industria fashion din Republica Moldova, chiar dacă foarte mulţi nu au ştiut de unde suntem şi nu au înţeles când am zis: Moldova. Au rămas impresionaţi de aptitudinile noastre în domeniul fashion.” a spus Adrian Lefter, fondatorul școlii de modeling Adi Models.

Modelele şcolii de modeling ADI Models, din oraşul Nisporeni, au dus faima Republicii Moldova la  proiectul „International Fashion Week Dubai”.

Related posts

UE și Moldova: un parteneriat pentru antreprenorii din Nisporeni

Albasat

Cum a fost sărbătorită Ziua Independenţei în Nisporeni

Albasat

Agricultura are viitor – Prima seră computerizată pentru producerea materialului săditor de căpșun

Albasat