ALBASAT
Actualitate Societate

Maia Sandu anunță organizarea Forumului Național al Cadrelor Didactice

Președintele Maia Sandu anunță organizarea Forumului Național al Cadrelor Didactice în data de 7 octombrie și invită profesorii și managerii de școli să discute împreună despre educație, transmite IPN.

„Ne-am angajat să creștem prestigiul profesiei dumneavoastră, să investim în dezvoltarea profesională a cadrelor didactice, să modernizăm infrastructura școlară și să ne asigurăm că profesorii sunt motivați financiar să aleagă această profesie grea și responsabilă”, s-a adresat șefa statului profesorilor.

Forumul Național al Cadrelor Didactice urmează să devină un eveniment anual, o platformă de comunicare pentru cadrele didactice din toată țara.

Evenimentul din 7 octombrie va începe cu o sesiune de întrebări și răspunsuri la care va participa șefa statului și ministrul educației și cercetării, Dan Perciun. Invitatul special al forumului este Mircea Miclea, autor, psiholog, educator, antreprenor, ex-ministru al educației în România, întemeietor al Școlii psihologice cognitive.

Doritorii de a participa la Forum trebuie să se înscrie în prealabil. „Vom discuta despre oportunități și provocări, despre bunele practici din Moldova și din lume și despre cum le putem aplica în școlile noastre, pentru ca fiecare copil din Moldova să-și poată dezvolta potențialul și talentele. Vă îndemn să vă înregistrați și să fim o comunitate mare, unită de pasiunea noastră pentru educație. Ne vedem pe 7 octombrie!”, este mesajul Transmis de Maia Sandu.

Related posts

70 cazuri de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 de ore

Albasat

Elveția oferă Moldovei 2 milioane de franci pentru gestionarea crizei refugiaților

Albasat

Natalia Gavrilița: Vrem de la Gazprom un preț corespunzător veniturilor populației

Albasat

Leave a Comment