ALBASAT
Societate

Maia Sandu despre prezidențiale: Trebuie să candideze persoana cu cele mai mari șanse

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, consideră că la alegerile prezidențiale de anul acesta trebuie să candideze persoana care are cele mai mari șanse, care este cea mai convingătoare în această luptă și persoana care poate să contribuie la scopurile cetățenilor. Întrebată, dacă va candida, politiciana a spus că decizia va fi luată la momentul potrivit, transmite IPN.

„Eu sunt o luptătoare împotriva corupției. Am demonstrat asta în timp, dar lucrurile le discutăm în echipă. E foarte important să facem front comun pe întreg segmentul oamenilor care își doresc ca Republica Moldova să ajungă o țară în care să vrei să trăiești, în care să nu te fure de dimineață până seara tot felul de personaje obscure”, a declarat Maia Sandu într-o conferință de presă.

Potrivit ei, trebuie să se facă front comun în rândul tuturor celor care își doresc să se facă dreptate în țară. Lidera PAS a mai spus că mai este timp până la alegerile prezidențiale și contează cum va arăta situația în societate mai aproape de scrutin.

Maia Sandu a candidat din partea PAS la alegerile prezidențiale din 30 octombrie 2016. Politiciana a acces în turul cu contracandidatul său de la Partidului Socialiștilor, Igor Dodon. Ultimul a învins, acumulând 52,11% din voturi.

Related posts

Igor Dodon: Filarmonica, cel mai probabil, va fi demolată

Albasat

Un lot de ouă de găină a fost retras din comerț

AlbasatTV, Nisporeni

Deputații vor dezbate joi moțiunea de cenzură

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment