ALBASAT
Nisporeni Societate

Meciul Sf.Gheorghe Suruceni – Sheriff Tiraspol!  Stadionul din Nisporeni este gata de meciul de pe 21 mai

Stadionul de fotbal din oraşul Nisporeni este pe ultima sută de metri de pregătiri pentru jocul decisiv în Cupa Moldovei Moldtelecom. Astfel, gazda este gata de a primi toţi doritorii, sâmbătă, 21 mai, pentru a susţine cel mai fierbinte meci al acestui an. Preşedintele raionului Nisporeni, Vasile Mărcuţă a menţionat că stadionul poate fi gazda meciurilor internaţionale şi speră că în viitorul apropiat, visul nisporenenilor de a găzdui meciuri internaţionale va deveni realitate.

Este pe ultima sută de metri pregătirile pentru evenimentul care va avea loc la data de 21 mai. Am ajuns la final, pentru exploatarea acestui centru de sport. Pentru noi este foarte important să fie diferite meciuri, de diferite ranguri. Pot evolua şi echipele din Moldova, pot fi şi diferite echipe internaţionale, pentru că stadionul nostru poate să fie acreditat la o categorie internaţională„, a spus Vasile Mărcuţă preşedintele raionului Nisporeni.

Meciul final are o importanţă majoră pentru toţi amatorii de fotbal, dar şi pentru întregul oraş, menţionează Grigore Braşoveanu, directorul Şcolii de Sport din Nisporeni.

Acest meci va da un imbold destul de semnificativ pentru dezvoltarea fotbalului în Nisporeni, cu toate că noi în orăşelul Nisporeni avem infrastructura fotbalului  foarte bine pusă la punct, mai ales ceea ce se referă la copii şi juniori, avem 5 echipe care participă în cadrul campionatelor Republicii Moldova„, a subliniat Grigore Braşoveanu, directorul şcolii de sport Nisporeni

Care sunt planurile şcolii pe viitor şi cum este văzut viitoul stadionului, antrenorul ne relatează cu speranţa că visele vor deveni realitate în scurt timp.

Cu construcţia acestui stadion, apare perspectiva în viitor şi trebuie, să începem cu devizia B, să punem o echipă, să încercăm să avem o echipă care să ne reprezinte la cel mai înalt nivel în fotbalul republican. Paralel cu aceasta, sunt anumite propuneri, de a înfiinţa o academie de fotbal în oraşul Nisporeni pentru copii„, a mai adăugat Grigore Braşoveanu.

Până în prezent finalele de Cupă sau Supercupă s-au jucat în Chișinău, Tiraspol, Orhei și Bălți. Astfel Nisporeni va fi al 5-lea oraș, care va fi gazda unui eveniment fotbalistic major.  Meciul Sf.Gheorghe Suruceni – Sheriff Tiraspol va avea loc pe 21 mai, în premieră, pe stadionul din Nisporeni, de la ora 20:00. Accesul suporterilor va fi gratuit în cazul rezervării biletelor pe site-ul  oficial al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, iar cei de acasă vor putea urmări meciul în direct.

Related posts

Gheorghe Cavcaliuc e gata să facă declarații la Londra

Albasat

Alegeri locale noi în localitățile Târnova și Nucăreni

Albasat

Ambasadorul Lituaniei în Republica Moldova, Kestutis Kudzmanas, la ALBASAT

Albasat

Leave a Comment