Portal de știri
Nisporeni Societate

Mesajul șefei Direcției Învățământ Tineret și Sport Nisporeni cu ocazia încheierii anului școlar 2021-2022

Șefa Direcției Învățământ Tineret și Sport Nisporeni (DÎTS) Nina Sterpu, a adresat un mesaj de felicitare elevilor, absolvenților, dar și părinților, cu ocazia încheierii anului școlar 2021-2022.

„Cu alese sentimente de împlinire și mândrie pentru realizările obținute în anul școlar 2021-2022, prin aportul cadrelor didactice și de conducere, prin efortul depus în valorificarea potențialului, exprimat prin succesele elevilor, asigurate prin grija părinților – parteneri fideli în educarea tinerei generații, cu prilejul celui mai important eveniment al anului de studii – ULTIMUL SUNET, Vă urez de sănătate și realizări!”, se arată în mesajul Ninei Sterpu.

Șefa DÎTS a felicitat absolvenții tuturor treptelor școlare, le-a urat mult succes în „valorificarea competențelor atât de necesare pentru provocările vieții și pentru promovarea valorilor de neam și țară”.

Totodată, Nina Sterpu a felicitat cu gratitudine cadrele didactice și de conducere, care au demonstrat reziliență și deschidere spre nou, facilitând în timpuri dificile procesul educațional. „Ați fost și rămâneți mentorii pentru excelență în educație”, accentuează Nina Sterpu.

„Pentru  efortul conjugat al ELEVILOR, PĂRINȚILOR, CADRELOR DIDACTICE ȘI DE CONDUCERE, prin care s-a oferit un colorit de succes anului 2021-2022 Vă MULȚUMIM, asigurându-Vă, că Direcția Învățământ Tineret și Sport Nisporeni, rămâne partenerul D-voastră fidel”, a conchis șefa DÎTS.

Astăzi s-a încheiat anul școlar 2021-2022. În instituțiile de învățământ din țară au fost organizate careuri festive, după doi ani în care nu au fost organizate din cauza pandemiei.

Pentru elevii claselor absolvente, a IX-a și a XII-a, anul școlar s-a încheiat pe la 25 mai 2022, urmând să susțină examenele de absolvire.

Elevii claselor I-a –VIII-a și a X-a–a XI-a de mâine, 1 iunie 2022, sunt în vacanța de vară până pe 31 august 2022.

Related posts

Peste 50 de mii de doze de Pfizer au ajuns în țară. Alte peste 50 de mii vor sosi mâine

Albasat

Slusari: Dacă nu vom subvebționa agricultura noastră, vom ajunge să investim într-o agricultură străină

Albasat

Circa 850 de arme de foc au fost scoase din circuitul ilegal de la începutul anului 2020

Albasat

Leave a Comment