Societate

Naționala Moldovei a remizat contra Rusiei

Selecționata de fotbal a Moldovei a remizat împotriva Rusiei, scor 0-0, într-un meci amical disputat la Chișinău. Partida s-a jucat fără spectatori din cauza pandemiei de COVID-19, transmite IPN.

Portarul Stanislav Namașco a fost eroul primei reprize. Goalkeeperul de la echipa azeră Kesla a avut două intervenții salvatoare, în urma șuturilor expediate din interiorul careului de Alexei Miranchuk și Fedor Chalov. În partea a doua, tot rușii au fost mai periculoși. Jirkov și Sobolev au tras milimetric pe lângă poartă, iar Alexei Miranchuk a nimerit bara din lovitură liberă.

”Am jucat contra unei echipe puternice. Mă bucur că am învățat lecția din luna octombrie și am jucat exemplar în apărare. Cred că am meritat acest egal”, a declarat selecționerul Moldovei, Engin Firat.

Pentru Moldova urmează două meciuri din cadrul Ligii Națiunilor. Pe 15 noiembrie ”tricolorii” vor găzdui Grecia, iar pe 18 noiembrie vor evolua în deplasare cu Kosovo.

Related posts

LIVE: Eveniment de înmânare a certificatelor de grant pentru organizațiile beneficiare ale Programului de Granturi Locale al UE, Media și Comunicare

Albasat

188 новых случаев COVID-19

Albasat

Curse charter spre Moscova începând cu data de 25 decembrie

Albasat

Leave a Comment