Nisporeni

O casă din satul Vărzărești a ars în plină zi!

O casă din satul Vărzărești, raionul Nisporeni, a ars în plină zi. Serviciul Situații Excepționale Nisporeni a fost alertat, în jurul orei 15, privind izbucnirea unui incendiu în satul Vărzărești.

În urma incendiului au ars bunuri din două odăi, bucătărie și dormitor, iar acoperișul a fost afectat în proporție de 50 %. Potrivit salvatorilor, aflați la fața locului, incendiul a fost provocat de deficiențele sobei, care era exploatată de locatari. Două echipaje de pompieri au stins incendiul. Nici o persoană nu a suferit arsuri sau alt fel de traume.

Serviciul pentru Situații Excepționale recomandă tuturor cetățenilor să fie precauți cu toate sursele de încălzire în această perioadă, să le fie interzis copiilor accesul la foc deschis și să repare sau să reconstruiască sobele, pentru a evita situații excepționale de acest gen. De altfel, aceștia recomandă instalarea detectoarelor de fum, pentru a evita incendiile, decesele sau distrugerea bunurilor în totalitate. În caz de incendiu, apelați numărul unic de urgență 112.

Related posts

Oamenii din Nisporeni au pornit în goana după cumpărături la piaţă. O mare parte dintre ei nu respectă măsurile de siguranţă

Albasat

3 cazuri noi de COVID-19, confirmate astăzi în raionul Nisporeni

Albasat

Cum să-ți protezeji casa de hoți în perioada sărbătorilor de iarnă

Albasat