Nisporeni Societate

O femeie din Nisporeni a ajuns în reanimare după ce a fost împușcată de un bărbat în stare de ebrietate

O femeie de 47 de ani dintr-o localitate din Nisporeni a ajuns la reanimare după ce concubinul ei, un bărbat de 53 de ani, a efectuat o împușcătură asupra sa. Totul s-a întâmplat duminică, 24 octombrie 2021, în jurul orie 15:00.

Solicitată de Albasat, Cristina Vicol, ofițerul superior de presă al IP Nisporeni, ne-a comunicat că imediat ce au fost alertați, angajații poliției s-a deplasat la fața locului pentru a documenta cazul, unde stabilit că, cazul a avut loc la domiciliu, iar bărbatul, aflta în stare de ebrietate a avut un conflict cu concubina sa. Cu scopul de a se răzbuna, bărbatul a efectuat o împușcătură dintr-o armă de model EKOL FIRAT Compact, modificată artizanal, deținută ilegal, în direcția femeii, provocându-i o plagă penetrantă în regiunea abdomenului.

Victima a reușit să meargă la vecinul său căruia i-a comunicat despre cele întâmplate. Bărbatul a telefonat polițistul de sector, care a solicitat intervenția Serviciului Medical de Urgență și Grupei operative de urmărire penală a Inspectoratului.

Fiind evaluată situația și riscul la care pot fi supuși angajații poliției, precum și faptul că făptașul a fost condamnat anterior pentru omor, grupa operativă la fața locului a aplicat forța fizică prin răsucirea mâinilor la spate și l-a încătușat pe făptaș. Suspectul nu a cooperat cu organul Poliției.

În cadrul cercetărilor efectuate la domiciliu a fost ridicat un tub de cartuș 9 mm, din care se presupune că s-ar fi efectuat împușcătura, iar din veceul gospodăriei a fost ridicat un sac de polietilenă, în care se afla Pistolul de model EKOL FIRAT și 16 cartușe.

La moment, victima este internată în Secția se reanimare a SR Nisporeni și urmează a fi supusă intervenției medicale. Bărbatul a fost reținut, iar poliția a inițiat o cauza penală.

Related posts

Nisporeni va beneficia de apă potabilă din România. A fost semnat acordul ce reglementează construcția apeductelor

Albasat

În Moldova se vor face primele studii clinice pe pacienți cu COVID-19

Albasat

Cercetătorii au dezvoltat o soluție care pulverizată pe haine sau suprafețe poate ține virusul departe până la 90 de zile

Albasat

Leave a Comment