ALBASAT
Societate

O persoană rămâne internată după accidentul cu implicarea unui troleibuz pe str. Muncești

O persoană rămâne internată după accidentul de duminică cu implicarea unui troleibuz de pe ruta nr. 5 din capitală. În urma impactului, la spital au ajuns doi polițiști și taxatoarea din troleibuz. După consultații și investigații, polițiștii au fost lăsați să plece acasă.

Cei doi polițiști se aflau în automobilul care a ieșit pe contrasens. La fața locului a fost nevoie de intervenția salvatorilor care au efectuat lucrări de descarcerare a șoferului și pasagerului din automobil.

Contactată de IPN, purtătorul de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă, Dorina Arsene, a comunicat că doar o persoana din cele trei aduse la spital este internată în Secția traumatologie, starea acesteia fiind de gravitate medie.

Regia Transport Electric Chișinău menționează că accidentul s-a produs pe Șoseaua Muncești, în apropierea stației de așteptare a transportului public „Asociația Carmez”. În unitatea de transport se aflau trei pasageri, niciunul dintre ei nu a avut de suferit. Conducătorul troleibuzului a  avut și el nevoie de îngrijiri medicale.

Ofițerul de presă al Direcției de poliție a capitalei, Svetlana Scripnic, a precizat pentru IPN, că, în funcție de gravitatea leziunilor cu care s-au ales victimele, șoferul care va fi găsit vinovat de impact urmează a fi sancționat conform legislației

Related posts

Apel către deputați să îmbunătățească cadrul legal pentru prevenirea hărțuirii sexuale

Albasat

Turcia este la un șoc distanță de criză. Planul lui Erdogan de a repeta scenariile vechi de evitare a prăbușirii economice a eșuat

Albasat

Ion Chicu: Va fi creat un birou al veteranilor, care se va ocupa de toate nevoile lor

Albasat

Leave a Comment