ALBASAT
Fără categorie

O provocare culinară se anunță în capitală în scop caritabil

Șase dintre cele mai bune restaurante din Chișinău vor divulga toate secretele bucătăriei latino-americane în cadrul evenimentului organizat în scop caritabil cu genericul: „The Ultimate Charity Latin American Food Challenge”, organizat de către Hospices of Hope Moldova. Amatorii bucătăriei latino-americane sunt chemați să vină, pe 8 iunie, începând cu ora 14.00, împreună cu familia și prietenii, să guste din rețete unice, la Kozlovna Ceska Pivni Restaurace, din str. Pușkin, 24, terasa internă Beer Garden.

Într-un comunicat de presă al organizatorilor, citat de IPN, se afirmă că rețetele inedite vor fi pregătite de restaurantele Radisson Blu Leogrand Hotel, Café Rozmarin, Nobil Restaurant, Jeraffe Restaurant, Smokehouse și Barbar. Deliciile culinare vor fi însoțite de cele mai bune vinuri de la Fautor. Toate acestea, pe ritmuri de chitară live alături de Dimi-Trio Acoustic Band.

Totodată, cei prezenți vor avea posibilitatea să participe și la o loterie de caritate, cu premii oferite de Martely, Bookshop Educational Center Moldova, Articole din Piele Naturală, CopperHand, Kuki.md, Ana Popova Showroom, Crideni, Wine.md, Laro Migdale, La Nobiltà del Gusto, Acy Varlan Photography, Școala de chitară cu Victor Vacarciuc, GOSH Produse Cosmetice, Carousel și Barbershop Lisnic.

De asemenea, la eveniment sunt așteptați și copiii. Copiii mai mici de șase ani vor intra gratuit. Biletele pentru copiii cu vârsta între șase și 14 ani vor costa 100 de lei, iar biletele pentru adulți – 300 de lei. Participarea poate fi rezervată și prin mail la adresa cristina@hospicesofhope.md sau la numărul de telefon 060394306.

Organizatorii mai menționează că biletele pot fi deja cumpărate de la Biroul Hospices of Hope Moldova, din str. București, 67, et. 3, of. 7. De asemenea, și de la Cafe Rozmarin, din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202 și de la Chisinau International Preschool CHIPS, str. Anton Crihan. 18.

The Ultimate Charity Latin American Food Challenge este un eveniment organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru a susține activitatea Hospices of Hope Moldova și anume dezvoltarea și consolidarea Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova. În prezent, Rețeaua integrează cinci echipe mobile, multidisciplinare, care prestează servicii de asistență medico-socială la domiciliu în regiunile Soroca, Ocnița, Orhei, Taraclia și Cahul. Beneficiari sunt persoanelor care se confruntă cu o boală incurabilă sau au condiții limitatoare de viață. Toate serviciile oferite sunt gratuite pentru beneficiarii acestora.

De la lansarea proiectului „Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă”, peste 700 de persoane au beneficiat de servicii calitative de îngrijire paliativă. Au avut loc peste 15 mii de vizite și consultații. Totodată, peste 40 de persoane au fost instruite în diferite aspecte ale îngrijirii paliative, iar peste o mie de persoane au primit ajutor umanitar sub forma de pungi pentru stomă și accesoriile necesare.

Related posts

Începe Postul Crăciunului

AlbasatTV, Nisporeni

Igor Grosu despre protestele fermierilor: e dreptul lor să protesteze

AlbasatTV, Nisporeni

Dragoș Tudorache: Nu am auzit îndoieli cu privire la Republica Moldova

AlbasatTV, Nisporeni

Cursul valutar oficial la 28.11.2023

AlbasatTV, Nisporeni

Expoziția națională „Fabricat în Moldova” va avea un nou concept

AlbasatTV, Nisporeni

Comisia vetting începe astăzi audierea judecătorilor Curții Supreme de Justiție

AlbasatTV, Nisporeni

Două persoane depistate fără suflare într-o mașină blocată în nămeți

AlbasatTV, Nisporeni

Noutăți fiscale privind TVA

AlbasatTV, Nisporeni

Un autocar care venea în Moldova din Italia a derapat lângă Costești

AlbasatTV, Nisporeni

Încă 139 de localități din 16 raioane rămân fără lumină

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment