ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Orașul Nisporeni se pregătește pentru Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului: Un omagiu adus eroilor din sănătate

Joi, locuitorii orașului Nisporeni se pregătesc să sărbătorească Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului, un eveniment special dedicat recunoașterii eforturilor și devotamentului personalului medical și farmaceutic din comunitate.

Festivitatea se va desfășura în incinta Centrului de Cultură și Tineret „Luceafărul”, la ora 14.00, un spațiu perfect pentru a aduce împreună profesioniștii din domeniul sănătății, autoritățile locale și locuitorii orașului. La eveniment sunt așteptați să participe Vicepreședintele raionului, șefii serviciilor, secțiilor și direcțiilor Consiliului raional, precum și numeroși lucrători medicali și farmaciști.

Această zi specială va fi marcată prin felicitări adresate celor care își dedică viața protejării și îngrijirii sănătății noastre, recunoscând astfel contribuția lor valoroasă la dezvoltarea comunității. De asemenea, pentru a celebra Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului, participanții se vor bucura de un concert festiv, plin de momente artistice și muzicale deosebite.

Sărbătoarea de joi reprezintă o ocazie excelentă pentru a oferi sincere mulțumiri și apreciere față de munca și sacrificiile pe care le fac zi de zi lucrătorii medicali și farmaciștii din orașul Nisporeni. 🩺💊👩‍⚕️👨‍⚕️

Related posts

Școala sportivă Nisporeni, câștigătoarea turneului pentru juniori

AlbasatTV, Nisporeni

Сценарии кишиневской примэрии в случае, если пандемия расширится

Albasat

Cursul valutar oficial la 12.03.2022

Albasat

Leave a Comment