Portal de știri
Nisporeni

Parcul din Nisporeni va fi amenajat cu bănci, coșuri și arbori. A fost semnat acordul de grant cu Fondul Ecologic Național

Parcul de odihnă din orașul Nisporeni va deveni, în acest an, un loc de interacțiune bine amenajat, pentru nisporeneni. Primarul orașului, Grigore Robu, a anunțat că, în această dimineață, a fost semnat acordul de grant cu Fondul Ecologic Național, care va oferi finanțare pentru lucrările de amenajare a parcului.  

„«Semne bune anul are», dragi nisporeneni!!! Vreau să vă anunț ca în această dimineață a fost semnat acordul de grant cu Fondul Ecologic Național cu privire la proiectul de Amenajare a parcului de odihnă din Nisporeni”, a scris Robu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit primarului, suma grantului constituie 2,2 milioane lei, dintre care 600 mii lei este contribuția Primăriei orașului Nisporeni.

Lucrările de amenajare a parcului vor include instalarea băncilor de odihnă, a coșurilor pentru gunoi, înverzirea parcului prin plantarea arborilor, arbuștilor și a gazonului.

Anterior, în parc a fost amenajat pavajul pe o suprafaţă de peste 10 mii de metri patraţi. Proiectul a fost posibil cu susținerea Băncii Germane de investiții prin intermediul Ambasadei Germane  în Republica Moldova. Acesta a fost implementat cu suportul Fondului de Investiții Sociale în Moldova. 

Related posts

„Moldova și România”, emisiune tv despre sprijinul oferit de guvernul României

Albasat

Refugiații ucraineni cazați în Nisporeni au primit vouchere pentru produse alimentare și de igienă

Albasat

Alinierea la standardele europene prin performanța proiectelor susținute de Ambasada Suediei în RM

Albasat

Leave a Comment