ALBASAT
Societate

Pedeapsă mai aspră pentru un bărbat din Cahul care și-a împușcat fosta soție și soacră

Pedeapsă mai aspră pentru un bărbat din Cahul care și-a împușcat fosta soție și soacră. Curtea de Apel Cahul l-a condamnat la 30 de ani de închisoare, în loc de 16 ani – pedeapsă pronunțată de prima instanță, transmite IPN.

Pe 13 aprilie 2022, Judecătoria Cahul a emis o decizie prin care făptuitorul a fost recunoscut vinovat de comiterea infracțiunilor nominalizate, fiindu-i stabilită pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 16 ani. Colegiul judiciar al Curții de Apel Cahul a reexaminat cazul la solicitarea succesorului părții vătămate și a procurorilor și a pronunțat o decizie nouă prin care inculpatului i-a fost aplicată o pedeapsă mai aspră sub formă de închisoare pe un termen de 30 de ani.

Inculpatul deseori iniția conflicte cu fosta sa soție, iar după ce în august 2021 ea a plecat să locuiască în apartamentul mamei sale, o telefona și, amenințând-o cu moartea, insista să se întoarcă în apartamentul lor comun. Crima a avut loc în noaptea de 27 noiembrie 2021. Bărbatul era băut când a intrat în scara blocului unde locuiau fosta soție și mama acesteia, în municipiul Cahul. Când femeile au intrat în scară, a tras în ele dintr-o armă de vânătoare. Fosta  soacră a decedat pe loc, iar fosta soție a murit la spital.

Oamenii legii precizează că sentința este definitivă, dar poate fi contestată cu recurs la Curtea Supremă de Justiție în termen de 30 de zile.

Related posts

28 человек с COVID-19 находятся на искусственном дыхании, один мужчина умер

Albasat

Ministrul finanțelor face precizări la proiectul aprobat prin asumare de răspundere

Albasat

Un lot de fistic prăjit, retras din comerț

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment