ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Petre Neamțu și Orchestra de Folclor: Află când va avea loc concertul în Varzărești

Odată cu sosirea primăverii, orașul Varzărești se pregătește să primească un eveniment muzical de excepție. În data de 4 martie 2024, cu începere de la ora 17:00, Casa de Cultură din Varzărești va găzdui un spectacol de neuitat oferit de Orchestra de Muzică Populară „Folclor”, sub îndrumarea talentatului său conducător artistic și prim dirijor, Petre Neamțu.

Evenimentul, așteptat cu nerăbdare de comunitatea locală, promite să ofere o seară plină de emoție și bucurie, într-o atmosferă îmbibată de tradiție și autenticitate. Intrarea este liberă, oferind astfel posibilitatea tuturor celor interesați să se bucure de acest moment deosebit al muzicii populare românești.

Petre Neamțu, cunoscut atât pe plan național, cât și internațional pentru pasiunea și talentul său remarcabil în interpretarea și promovarea folclorului românesc, va conduce orchestra într-o călătorie sonoră ce va captiva inimile audienței. Cu un repertoriu diversificat, ce cuprinde atât melodii consacrate, cât și creații mai puțin cunoscute, Orchestra de Muzică Populară „Folclor” promite să ofere o experiență muzicală autentică și memorabilă.

Așadar, pentru toți iubitorii de muzică populară și pentru cei dornici să descopere frumusețea și profunzimea tradițiilor românești, spectacolul de la Casa de Cultură din Varzărești este un eveniment pe care nu trebuie să-l ratezi. Marcați-vă în calendar data de 4 martie 2024 și pregătiți-vă să vă bucurați de o seară de neuitat alături de Orchestra de Muzică Populară „Folclor” și de maestrul său, Petre Neamțu.

Related posts

Завтра отмечается Вербное воскресенье

Albasat

CEC a respins înregistrarea grupurilor de inițiativă din partea lui Alexandr Kalinin și Ion Costaș

Albasat

Detalii despre cazul de intoxicație de la gimnaziul din Cioc-Maidan

Albasat

Leave a Comment