ALBASAT
Actualitate Societate

Polițist de frontieră reținut pentru trafic de influență după primirea a 12 mii de euro

Un angajat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF) a fost reținut de CNA și procurorii anticorupție. Acesta este bănuit că a pretins și primit 12 mii de euro de la un cuplu din capitală pentru a-i ajuta pe cei doi să scape de răspundere penală într-un dosar aflat în gestiunea organului de urmărire penală al Centrului pentru combaterea traficului de persoane, transmite IPN.

Potrivit Centrului Național Anticorupție, polițistul i-ar fi spus denunțătorului că ar avea influență asupra ofițerului din cadrul Centrului pentru combaterea traficului de persoane și procurorului care conduce urmărirea penală în care erau vizați cei doi soți pe faptul supunerii la muncă forțată a unui angajat. Bănuitul ar fi cerut 10 mii de euro, după care încă 2 mii de euro, pentru o decizie favorabilă pe dosar.

Suma de 12 mii de euro i-a fost transmisă suspectului sub controlul CNA și al procurorilor PA. Polițistul de frontieră a fost plasat în izolator și este cercetat pentru trafic de influență. În prezent, au loc și alte acțiuni de urmărire penală pentru întărirea probatoriului.

Related posts

Germania a anunțat astăzi cea mai mare creştere zilnică de cazuri noi de coronavirus din ultimele trei luni

Albasat

Eurostat: Cel mai mare număr de decese în UE din ultimii 60 de ani s-a înregistrat în 2020

Albasat

S-a stabilit valoarea compensațiilor pentru perioada rece

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment