ALBASAT
Societate

Prăbușirea elicopterului în Grecia. Doi moldoveni au supraviețuit

Un elicopter cu patru membri ai echipajului la board, inclusiv cetățeni moldoveni, care au participat la stingerea incendiului în apropierea insulei Samos, Grecia, s-a prăbușit ieri, 13 iulie, în Marea Egee. Doi moldoveni au supraviețuit și primesc asistența medicală necesară. Informația a fost confirmată pentru IPN de Daniel Vodă, purtator de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Potrivit serviciului de presă, Garda de coastă elenă a confirmat identitatea a doi cetățeni moldoveni care au supraviețuit accidentul și primesc asistența medicală. „Ambasada Republicii Moldova în Grecia monitorizează cu prioritate cazul, menţinând permanent legătura cu autoritățile competente locale, continuând acordarea asistenței consulare de specialitate, în limita competențelor legale”, scrie MAEIE într-o postare pe o rețea de socializare.

Pilotul aeronavei a fost cetățean român. Acesta era identificat și salvat ieri. Operațiunea de căutare a membrilor echipajului s-a încheiat în noaptea zilei de 13 iulie.

Related posts

Statul va aloca din nou bani pentru Arena Națională

AlbasatTV, Nisporeni

Modificări la stabilirea indemnizației lunare pentru creșterea copilului

Albasat

Около 400 студентов-медиков участвуют в борьбе с COVID-19

Albasat

Leave a Comment