ALBASAT
Actualitate Societate

Președinta Parlamentului European vine duminică în PMAN

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, va efectua o vizită în Republică Moldova. Oficiala va participa la evenimentul care va fi organizat duminică în Piața Marii Adunări Naționale. Informația a fost confirmată pentru IPN de către purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă.

Roberta Metsola va avea o adresare în cadrul Adunării „Moldova Europeană”, alături de președinta Maia Sandu. Președinta Parlamentului European participă la eveniment la invitația șefei statului.

Participanții la eveniment se vor aduna în PMAN între orele 10.00 și 11.00. Adunarea „Moldova European” va fi inaugurată cu intonarea imnului Republicii Moldova de către soprana Valentina Naforniță.

Adunarea „Moldova Europeană” este concepută ca un mesaj ferm transmis comunității internaționale privind dorința sinceră a cetățenilor Republicii Moldova de a fi parte a familiei europene. Evenimentul este organizat în preajma Summitului Comunității Politice Europene care va avea loc în Republica Moldova la 1 iunie.

Related posts

Cursul valutar oficial la 27.07.2022

Albasat

Banca Transilvania планирует приобрести компанию Microinvest

Albasat

Anunț șocant de la KFC! Renunță la carnea de pui! Cu ce va fi înlocuită aceasta

Albasat

Leave a Comment