ALBASAT
Actualitate Emisiune Nisporeni Societate

(LIVE) Ședința Consiliului orășenesc Nisporeni în direct pe ALBASAT: Rămâneți informați despre deciziile autorităților locale

Pe agenda ședinței se află aprobarea programului de activitate al Consiliului orășenesc Nisporeni pentru trimestrul III al anului 2023, Acordul de Asociere și Statutul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Bazinul Nârnova”.

În cadrul ședinței, consilierii vor examina și aproba regulile de întreținere a animalelor productive și păsărilor pe teritoriul orașului Nisporeni, precum și regulamentele de activitate ale SA APA CANAL. De asemenea, se vor discuta tarifele serviciului public de alimentare cu apă și canalizare și se va aproba Acordul adițional nr.1 al Contractului de delegare a gestiunii acestui serviciu.

Pe agenda ședinței se află stabilirea cotelor impozitului pe bunurile imobiliare și impozitului funciar pentru anul 2023, corelarea și rectificarea bugetului Primăriei Nisporeni în lectura a II-a pentru anul 2023 și examinarea unui șir de cereri ale cetățenilor. Un aspect important de pe ordinea de zi se referă la permisiunea efectuării tăierii selective a vegetației forestiere din fondul forestier al Primăriei orașului Nisporeni și efectuarea lucrărilor silvotehnice de tăiere și conservare în masivul împădurit din oraș, precum și repartizarea masei lemnoase.

Proiectele actelor normative cu caracter public pot fi consultate pe pagina Primăriei: primarianisporeni.md, la secțiunea Consultații Publice.

Urmăriți ședința Consiliului orășenesc Nisporeni LIVE pe ALBASAT pentru a fi la curent cu ultimele discuții și decizii legate de programul de activitate pentru trimestrul III al anului 2023, Acordul de Asociere și Statutul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Bazinul Nârnova” și alte subiecte importante pentru comunitatea locală.

Related posts

Maia Sandu, candidatul PAS la alegerile prezidențiale

Albasat

În stratul arabil umiditatea solului a ajuns la norma necesară pentru această perioadă

Albasat

Tentativă de omor la funeraliile din Nisporeni: bărbat reținut

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment