ALBASAT
Nisporeni Societate

Urmăriți LIVE pe ALBASAT ședința Consiliului orășenesc Nisporeni: Aprobarea programului de activitate și alte subiecte importante

Consiliul orășenesc Nisporeni se va reuni azi, la 13.00, într-o ședință transmisă LIVE pe postul de televiziune ALBASAT pentru a discuta și aproba o serie de proiecte și acorduri importante. Pe agenda ședinței se află aprobarea programului de activitate al Consiliului orășenesc Nisporeni pentru trimestrul III al anului 2023, Acordul de Asociere și Statutul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Bazinul Nârnova”.

În cadrul ședinței, consilierii vor examina și aproba regulile de întreținere a animalelor productive și păsărilor pe teritoriul orașului Nisporeni, precum și regulamentele de activitate ale SA APA CANAL. De asemenea, se vor discuta tarifele serviciului public de alimentare cu apă și canalizare și se va aproba Acordul adițional nr.1 al Contractului de delegare a gestiunii acestui serviciu.

Pe agenda ședinței se află stabilirea cotelor impozitului pe bunurile imobiliare și impozitului funciar pentru anul 2023, corelarea și rectificarea bugetului Primăriei Nisporeni în lectura a II-a pentru anul 2023 și examinarea unui șir de cereri ale cetățenilor. Un aspect important de pe ordinea de zi se referă la permisiunea efectuării tăierii selective a vegetației forestiere din fondul forestier al Primăriei orașului Nisporeni și efectuarea lucrărilor silvotehnice de tăiere și conservare în masivul împădurit din oraș, precum și repartizarea masei lemnoase.

Proiectele actelor normative cu caracter public pot fi consultate pe pagina Primăriei: primarianisporeni.md, la secțiunea Consultații Publice.

Urmăriți ședința Consiliului orășenesc Nisporeni LIVE pe ALBASAT pentru a fi la curent cu ultimele discuții și decizii legate de programul de activitate pentru trimestrul III al anului 2023, Acordul de Asociere și Statutul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Bazinul Nârnova” și alte subiecte importante pentru comunitatea locală.

Related posts

Angajații Inspectoratului de Poliție Nisporeni au organizat activități de informare, prevenire și sensibilizare a comunității ce ține de neadmiterea infectării cu noul tip de Coronavirus

Albasat

250 de mii de doze de vaccin din China au ajuns la Chișinău. 150 de mii sunt donație

Albasat

Autoritățile locale vor putea utiliza sistemul de vot electronic

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment