Portal de știri
Nisporeni Societate

Președintele raionului Nisporeni, mesaj de Ziua Profesorului: Vă mulțumim pentru că dați dovadă de curaj!

Președintele raionului Nisporeni, Vasile Mărcuță, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Educației și Zilei Profesorului. În mesajul său, președintele și-a exprimat recunoștința pentru dedicația tuturor profesorilor și le-a urat multă putere și succes în proiectele pe care le realizează.

„În conformitate cu decizia UNESCO din 1994, în data de 5 octombrie  este celebrată la nivel mondial Ziua profesională a lucrătorului din Învățământ, ziua în care îi onorăm pe cei care, făuresc destine, modelează asemeni unui sculptor personalități și caractere.

Mă închin în fața Dumneavoastră, exprimându-Vă admirația și recunoștința pentru abnegație, profesionalism, pentru efortul și dedicația de care dați dovadă în procesul de educare și creșterea tinerei generații.

Aveți una dintre cele mai onorabile profesii, cea de a clădi destine, asemeni unui constructor, ați pus prima piatră în viitorul fiecăruia dintre noi.

Vă mulțumim stimate cadre didactice pentru că existați și pentru că dați dovadă de curaj, perseverență și competență în funcțiile pe care le exercitați.

Cu prilejul sărbătorii profesionale, mă simt onorat să Vă adresez cele mai sincere felicitări și urări de bine, sănătate, liniște sufletească, putere de muncă, răbdare, prosperitate, bucurii alături de cei dragi, încredere și succes în toate proiectele pe care Vi le propuneți.

La mulți ani stimate cadre didactice!

Vă dorim să purtaţi şi în continuare cu cinste şi demnitate onorificul titlu de semănător al Cunoştinţelor, Frumosului şi Binelui”, a transmis Vasile Mărcuță.

În mai multe țări, Ziua profesorului este destinată a fi ziua specială de apreciere a cadrelor didactice. În unele dintre ele ziua este sărbătorită la sfârșitul săptămânii, în timp ce în altele este celebrată într-o zi lucrătoare. Din anul 1994, UNESCO a stabilit ca Ziua Internațională a Profesorului să fie celebrată în fiecare an pe 5 octombrie.

Related posts

54 cazuri de COVID-19, înregistrate în ultimele 24 de ore

Albasat

Activele oficiale de rezervă alE BNM s-au majorat

Albasat

Cod portocaliu la nivel național: COVID-19

Albasat

Leave a Comment